Fantastiska Skåne #001 Sjöbo Del 1


Skåne är Fantastiskt. När jag 2013 fick en dubbel hjärtinfarkt visste jag en sak. Jag måste bort ifrån Stockholm. Stressen där höll på att ta kål på mig.
Jag är en sådan person som aldrig flyttar tillbaks så att flytta hem till Småland var inget alternativ, och ekonomin tillät inte en flytt utomlands, så vi beslöt oss för att flytta till Skåne. Vi hade några vänner som bodde där men ingen familj. Jag tror dom flesta i vår omgivning tyckte vi var tokiga. Men det var ett måste för oss. Jag visste att Skåne var vackert men jag hade inte en aning om att jag skulle bli så handlöst förälskad i denna del av Sverige. Vi försöker hitta nya vägar att upptäcka varje gång vi är ute och åker. Det är denna kärlek till Skåne och skåningarna som vi vill dela med oss av i denna podcast serie. Vi vill att ni ska bli lika förälskade i Skåne som vi är.

Music by Ricky Delin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.